Paparan

Search This Blog

Thursday, June 25, 2009

INDAHNYA DUNIA

Em...semalam tidur tak ingat dunia..almaklum semenjak menulis laporan daam masa sebulan ni rasanya tak tidur sangat...kalu tidor pun mimpi angka-angka bab 4...atau nama-nama pengkaji lain...

pagi ni...pergi hantar anak....bawa kereta dengan leisure....nampak pokok kiri kanan jalan lebih hijau dari biasa....almaklum...otak benar-benar free dan kosong...tak fikir apa2 pun...
bestnya ....boleh rasa cuti untuk seminggu ni.....

lebih kurang seminggu lagi posting ke sekolah.... kalu betul sekolah sama tak pa...kalu sekolah lain? ....ah...tak nak fikir lagi untuk minggu ni ...dah dapat surat nanti baru fikir....

balik hantar anak...singgah kedai..beli nasi utk mak...lupa nak tanya dia puasa ke tak...jenguk kat bilik tadi dia tidur lagi....
Kali ni ambil kesempatan pergi beli nasi dagang ....kedainya agak jauh dari rumah....sampai dah jam sembilan...

suami baru nak bersiap...ada meeting di Bangi katanya...
tak perlu siapkan minumpagi hubby pun puasa...

jap lagi boleh la buat opearasi kemas rumah....trim pokok...kesian bunga kat luar dah kering...
laman tu dah semak....dan banyak barang tak perlu...
pendek kata hari ni semua nampak...semak depan mata....
jenguk kat dapur pun sama....
kena buat list things to do...mana dulu nak buat...

3 comments:

  1. Itulah harganya untuk mendapatkan Mprinc

    ReplyDelete
  2. You can make it, Yati. Coz u r wonderwomen.

    ReplyDelete

Kongsi minda anda